דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


במיה ברוטב עגבניות 

מאת    [ 23/06/2013 ]

מילים במאמר: 114   [ נצפה 8324 פעמים ]

במיה הוא ירק מאוד פופולרי, וקיימים אינספור מתכונים לתבשילים וסלטים עם תרמילי במיה. במתכון שלפניכם משתלבים יפה שני מרכיבים - במיה ועגבניות. השילוב הזה לא רק יפה אלא גם טעים. תנסו ותראו!

מרכיבים:
חצי ק"ג במיה טרייה 
3 כפות שמן זית 
?1/4? כוס מים 
4 עגבניות חתוכות לקוביות
כפית סוכר 
מלח ופלפל

אופן הכנה: 

1. מסירים את גבעולי הבמיה, (תשתדלו לא לפגוע בתרמיל).
2. מעבירים למסננת, שוטפים היטב. 
3. מקפיצים את הבמיה במחבת על להבה בינונית, עם מטעט שמן זית כדקה או שניים.
4. מוסיפים עגבניות, מים, סוכר, מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
5. מבשלים כעשר דקות תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבמיה מתרככת, אך נותרת עדיין פריכה.

 

 
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:

פוליסמן אולגה




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב