במיה ברוטב עגבניות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

במיה ברוטב עגבניות 

מאת    [ 23/06/2013 ]
מילים במאמר: 114   [ נצפה 7162 פעמים ]

 
 
במיה הוא ירק מאוד פופולרי, וקיימים אינספור מתכונים לתבשילים וסלטים עם תרמילי במיה. במתכון שלפניכם משתלבים יפה שני מרכיבים - במיה ועגבניות. השילוב הזה לא רק יפה אלא גם טעים. תנסו ותראו!

מרכיבים:
חצי ק"ג במיה טרייה 
3 כפות שמן זית 
?1/4? כוס מים 
4 עגבניות חתוכות לקוביות
כפית סוכר 
מלח ופלפל

אופן הכנה: 

1. מסירים את גבעולי הבמיה, (תשתדלו לא לפגוע בתרמיל).
2. מעבירים למסננת, שוטפים היטב. 
3. מקפיצים את הבמיה במחבת על להבה בינונית, עם מטעט שמן זית כדקה או שניים.
4. מוסיפים עגבניות, מים, סוכר, מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
5. מבשלים כעשר דקות תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבמיה מתרככת, אך נותרת עדיין פריכה.

 

 
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב