קרם בואריה קל להכנה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קרם בואריה קל להכנה 

מאת    [ 23/06/2013 ]
מילים במאמר: 149   [ נצפה 6325 פעמים ]

 
 

אם אתם לא מפחדים להפריד ביצים (שזה לוקח בדיוק שניה), קרם בואריה יכול להיות קינוח מצויין לימי הקיץ הקרים. מדובר בקינוח מאוד מהיר שאפשר, וצריך האמת, להכין יום קודם לכן. בתבניות אישיות ועם אפשרויות קישוט רבות ומגוונות לפי טעמכם האישי, זה יכול להיות קינוח מאוד טעים ונוסטלגי.

לתבנית פיירקס 30*30 או 8 תבניות אישיות תצטרכו:
2 ביצים מופרדות
2 כפות סוכר
2 כוסות חלב
שקית ג´לטין
2 שמנת מתוקה
סירופ שוקולד ואגוזים קצוצים לקישוט ההגשה 

אופן הכנה:
- מביאים לרתיחה החלב, ג'לטין וסוכר תוך כדי בחישה, ומצננים.
- מקציפים את החלבונים לקצף יציב, ואת החלמונים בוחשים היטב.
- מוסיפים את החלמונים לקערת החלב הפושרת.
- מקציפים בנפרד את השמנת מתוקה ומקפלים אותה לתוף קצף החלבונים.
- לאט לאט מקפלים את תערובת החלב אל תערובת הקצף..
- שופכים את התערובת כולה לפיירקס (אני אישית מעדיפה תבניות אישיות) ומקרריםכ-24 שעות.
לפני ההגשה מפזרים מעל אגוזים וסירופ שוקולד. 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב