מתכון לפולנטה קלאסית
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מתכון לפולנטה קלאסית 

מאת    [ 23/06/2013 ]
מילים במאמר: 133   [ נצפה 5377 פעמים ]

 
 

1/2 ק"ג קמח תירס

3/4 1 ליטר מים (מומלץ להמיר חצי מהמים בחלב)

1 כפית מלח

אופן הכנה:
- מרתיחים מים (וחלב) ומוסיפים את ההמלח. (מומלץ שיהיה גם קומקום עם מים רותחים בצד במידת הצורך).
- כשהמים רותחים, מנמיכים את האש שופכים פנימה את קמח התירס ממש לאט לאט ובכמות קטנה, ומערבבים ללא הרף בכף עץ, כדי שלא יווצרו גושים.(אם התערובת סמיכה מדי הוסיפו מעט מים רותחים-זוכרים את הקומקום שמכחה בצד?).
- בדגש בפולנטה הוא בישול איטי של כ-45 דקות וערבוב, ערבוב, ערבוב עד לקבלת דייסה סמיכה.

אם לא בא לכם לעמוד ולירבב 45 דקות אולי תנסו את הפולנטה האפויה?
לאחר כ-10 דקות ערבוב ובישול, פשוט שופכים את הפןלנטה לתבנית משומנת בחמאה ואופים במשך 40 דקות בחום של 180 מעלות. כמה דקות לפני שמוציאים את הפולנטה מהתנור פזרו מעל מעט חמאה.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב