סמבוסק גבינות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סמבוסק גבינות 

מאת    [ 22/06/2013 ]
מילים במאמר: 178   [ נצפה 4020 פעמים ]

 
 

אני חייבת להודות כי שבועות הוא החג בשבילי. הגבינות והמאפים הם האוכל האהוב עלי. הסמבוסק סמילוי גבינות יכול להשתלב יפה בשולחן החג או בפיקניק משפחתי. אפשר למצא את המסבוסק סשילובי גבינות שונות, כולל גבינות עזים ובולגרית מעודנת לפי טעמכם האישי

מצרכים:
2 כוסות יוגורט נוזלי
3/4 כוס שמן  
200 גרם חמאה תנובה  
1 כפית בהרט  
מעט מלח  
כף סוכר  
קוביית שמרים + מעט מים פושרים  

למילוי:  
300 גרם גבינה בולגרית
300 גרם צפתית
250 גרם חמד
2 ביצים  

הכנת הבצק:
1. ממיסים את השמרים במעט מים פושרים
2. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת בצק גמיש.
3. מתפיחים במשך כ-30 דקות ובנתיים מכינים את מילוי הגבינות
הכנת המילוי:
1. מערבבים את כל החומרי המילוי לבלילה אחידה

חוזרים לבצק לאחר שהוא תפח ומרדדים.
יוצרים ממנו עיגולים (כוס גדולה עושה את העבודה) ובמרכז כל עיגול שמים מילוי. סוגרים את הקצוות ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה לאפיה של כחצי שעה בחום של 180 מעלות.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב