כרובית אפויה בתנור בריאה ומהירה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

כרובית אפויה בתנור בריאה ומהירה 

מאת    [ 22/06/2013 ]
מילים במאמר: 154   [ נצפה 20933 פעמים ]

 
 

כרובית היא אחד הירקות היותר פופולריים כשזה נוגע לפשטידות למיניהן. אבל בכמה שנים אחרונות, כרובית בפירורי לחם ברטבים שונים, הפכה ללהיט, אך כמויות השמן האדירות דוחות רבים ממעדן זה. להל"ן מתכון לכרובית בריאה הרבה יותר כי היא נעשת בתנור.

המצרכים:
כרובית טרייה בגודל בינוני
2 ביצים
1/2 כוס שמן
כפית מיונז
כפית קטשופ
שקית פירורי לחם מתובלים

נורית הוסיפה בתגובה "טיפ" נהדר: "ציטוט"-לביצים הוספתי כל מיני עשבי תיבול קצוצים דק-דק ומה שנדבק-נדבק. מוסיף המון.

אופן הכנה:
- מפרקים כרובית לפרחים  
- מרתיחים מים, ומבשלים את הכרובית כ-6 דקות  על אש קטנה, ומסננים .
- טורפים בקערה את הביצים, השמן, מיונז וקטשופ.
- בקערה נוספת שמים את פירורי הלחם מתובלים.
- מצפים כל פרח כרובית בביצה היטב, ומנערים את העודף.
- מעבירים את הכרובית המצופה בביצה, לפירורים כך שיידבקו היטב.
- מסדרים את הכרובית על תבנית בה הונח מייר אפיה. 
- אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (עד שהפרחים ישתזפו).

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב