גריסי פנינה- מתכון פשוט
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

גריסי פנינה- מתכון פשוט 

מאת    [ 22/06/2013 ]
מילים במאמר: 136   [ נצפה 6166 פעמים ]

 
 

גריסי הפנינה נחשבים למאכל מזין בריא ומשתמשים בהן להכנת מאכלים שונים כגון מרקים ונזידים, סלטים טריים ותוספות. זמן הבישול בקצר יחסית לשאר הקטניות עושה את  גריסי פנינה לחביבי הבשלנים.
חומרים:
כוס גריסי פנינה שטופים
2 כוסות מים קרים
מעט שמן זית לטיגון
חצי צרור פטרוזיליה טריה קצוצה דק (אפשר להימנע מהקיצוץ ע"י שימוש ב-2 כפות פטרוזיליה יבשה)
3-4 שיני שום גדולות, כתושות או 2 קוביות שום כתוש של דורות
מלח, פלפל

אופן הכנה:
1. מטגנים את גריסי הפנינה בשמן זית בערבוב מתמיד כמה דקות.
2. מוסיפים מים, מלח ופלפל. מערבבים, מביאים לרתיחה.
3. מכסים, ומבשלים על אש קטנה עד שהמים נספגים והגריסים רכים. 
4. מוסיפים לסיר עם הגריסים את השום והפטרוזיליה ומערבבים היטב.
5. משאירים את הסיר מכוסה עוד כ-20 דקות.

תוספת מצויינת לכל מנה מוכנה! בתיאבון!

 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב