גרנולה ביתית מהירה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

גרנולה ביתית מהירה 

מאת    [ 22/06/2013 ]
מילים במאמר: 142   [ נצפה 2342 פעמים ]

 
 

אני אוהבת גרנולה, וההכנה שלה לא לוקחת המון זמן. הדבר היחיד שעורך זמן זה לבחור בחנות טבע את התוספות שתרצו לשים בגרנולה, כי האפשרויות בהחלט מגוונות. יש האוהבים גרעינים, ויש אוהבים קוקוס, אפשר לגוון גם ע"י הוספה של אגוזים שונים כל פעם. פקאנים למשל הם אגוזים מאוד דומיננטיים, אילו אזוגי מלך כמעט ולא מורגשים בתערובת.
מצרכים:
500 גרם קוואקר

1/4 כוס קוקוס, גרעיני דלעת, שומשום, גרעיני חמניות או תערובת שלהם

1/2 כוס אגוזים מכל סוג שהוא

3/4 כוס שמן

כוס דבש מחומם מעט

אופן ההכנה:


- מערבבים את כל החומרים היבשים
- יוצקים מעל תערובת החומרים היבשים את דבש ושמן ומערבבים.
- מרפדים תבנית בנייר אפיה ומפזרים את התערובת על התבנית.
- אופים תנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כחצי שעה עד שהגרנולה שלנו מזהיבה. יש לערבב מדי פעם לקליה זהה מכל הצדדים.
- בסיום ההכנה מקררים ומפוררים.
 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב