סנגריה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סנגריה 

מאת    [ 22/06/2013 ]
מילים במאמר: 168   [ נצפה 1605 פעמים ]

 
 

סנגריה זה כבר מזמן לא רק יין אדום ומיץ תפוזים, יצא לי לשתות גם סנגריה ללא פלחי התפוז, אבל אם המון תותים, סנגריה ללא פירות כלל ועוד כמה וכמה וריאציות של המקשה הספרדי הזה. מדובר על משקה קליל וטעים שניתן לשתות חם או קר, תלוי בעונה ולגוון בהתאם לפירות העונה בתוספות.
מרכיבים:


    • 2 כוסות אוכמניות
    • 2 כפות סוכר
    • כוס מים
    • בקבוקי יין רוזה 750 מ"ל
    • /21 כוס קוניאק
    • 2 כפות כוס מיץ לימון 
    • 3 פרוסות אפרסקים או שזיפים לעיטור


נתחיל עם הכנת הסירופ: 
מערבבים בסיר כוס אוכמניות עם סוכר, מים וקורט מלח.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מבשלים 10 דקות תוך ומערבבים מדי פעם.
מקררים בטמפרטורת החדר.
בשלב הבא עדינות זה מילת המפתח - תעבירו את תערובת הסירופ דרך המסננת מפלי לרסק את האוכמניות.

הבא נתחיל בהכנת הסנגריה: 
בקנקן מערבבים את הסירופ עם יין, הקוניאק, מיץ הלימון, כוס האוכמניות שנותרה.
מכסים ושומרים במקרר לפחות 4 שעות טרם ההגשה.

את משקה הקיץ הזה מומלץ להגיש עם קרח ופלחי שזיפים.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב