סלט כרוב אדום ותפוחים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סלט כרוב אדום ותפוחים 

מאת    [ 21/06/2013 ]
מילים במאמר: 114   [ נצפה 8089 פעמים ]

 
 

אני לא כל כך אוהבת את עניין הקיצוץ כשזה מגיע לסלטים, אבל כרוב הוא דווקא אחד המרכיבים האהובים אלי בסלט. אפשר להכין כמות גדולה של סלט ללא תיבול והוא יכול לעמוד במקרר עד שבוע. רק מוציאים, מוסיפים רוטב והנה הכל מוכן!

מצרכים:
כרוב אדום חתוך לרצועות 
2 גזרים מגורדים
2 גבעולי סלרי עלים פרוסים לטבעות
2 תפוחי עץ ירוקים חמוצים
לרוטב:
6 כפות שמן קנולה
6 כפות חומץ תפוחים
2 כפות סוכר
2 כפיות זרעי קימל
מלח ופלפל

אופן ההכנה-
1. חותכים את התפוחים לרבעים ופורסים כל רבע לפרסות דקות.
2. מעבירים הכל מרכיבי הסלט לקערה ומערבבים.
3. בקערה אחרת מכינים את הרוטב.
4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים ניטב.
.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב