אורז אפוי עם פטריות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

אורז אפוי עם פטריות 

מאת    [ 21/06/2013 ]
מילים במאמר: 139   [ נצפה 3345 פעמים ]

 
 

אורז זו אחת התוספות האהובות אצלינו, וניסיתי כבר המון מתכוני אורז, מכל העדות, אך התכון הזה של אורז בתנור הוא אחד האהובים עלינו. הילדים קצת פחות מתחברים לעשבי התיבול שיש במתכון, אז אני מפרידה ל-2 מנות את האורז וכולם מרוצים ושבעים.

מרכיבים:

3 כוסות מים רותחים
2 כוסות אורז
בצל בינוני חתוך לקוביות
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילת שמיר קצוצה
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
3 כפות שמן בנוסף
אבקת מרק
פלפל שחור, מלח

אופן ההכנה:

1. סיר שמתאים לתנור מטגנים את הבצל עד הזהבה.
2. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כמה דקות.
3. מוסיפים לסיר את כל שאר המרכיבים, מערבבים הכל יחד, מורידים מהאש ומכסים.
4. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לכ-40 דקות.
זכרו כי כאשר מוציאים את האורז מהתנור יש להשאיר את הסיר סגור כ-10 דקות נוספות, ורק אח"כ אפשר לפתוח ולערבב את האורז.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב