אורז אפוי עם ירקות כתומים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

אורז אפוי עם ירקות כתומים 

מאת    [ 21/06/2013 ]
מילים במאמר: 186   [ נצפה 4497 פעמים ]

 
 

רובינו מבשלים אורז למיניו וסוגיו בסיר. לפעמים עם טיגון קל לפני כן ולפעמים בלעדיו. אך קיימים גם המון מתכונים להכנה של אורז בתנור. תאמינו או לא אבל לא רק שהתוצאה הסופית לא נופלת מהמתכונים שגורסים שאורז יש לבשל בסיר בלבד, אלא אף עולה עליה פעמים רבות.
חומרים:
2 כוסות אורז
3 כוסות מים
2 בצלים קצוצים דק
4 בטטות בינוניות, חתוכות לקוביות
400 גרם דלעת, חתוך לקוביות
שמן זית לטיגון
2 כפות סילאן
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, קינמון, בהרט

אופן הכנה:
- משרים את האורז השטוף במים רותחים ל-30 דקות (המים צריכים לכסות את כל האורז)
- מטגנים את הבצל עד שקיפות.
- מוסיפים למחבת את הבטטות והדלעת ומתבלים במלח ,פלפל שחור ופפריקה. מערבבים ומטגניםכרבע שעה תוך כדי ערבוב.
- מסננים את האורז ותבלו אותו במלח ,פלפל ופפריקה מתוקה.
- מכניסים את האורז ותכולת המחבת שלנו לשקית קוקי. מוסיפים פנימה גם 2 כפות סילאן, בהרט וקינמון ו-3 כוסות מים.
- קושרים היטב את השקית, ומכניסים לשעה לתנור שחומם ל-200 מעלות.
- בסיום שעת הבישול, מורידים את הטמפרטורה ל-150 מעלות וממשיכים לבשל עוד חצי שעה.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב