דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


פשטידת תרד וגבינה קלה ומהירה 

מאת    [ 21/06/2013 ]

מילים במאמר: 109   [ נצפה 17343 פעמים ]

יש מצרכים שתמיד נמצאים אצלי במקפיא, למשל בצק עלים, שעועית ירוקה וגם תרד קפוא. אם אני לא מתעלצת אני חולטת מראש כמות גדולה של תרד ומקפואה, אך אני חייבת לציין כי גם הגרסה הקפואה שלכל אחת מאיתנו קונה בסופר, עושה את העבודה מצויין כשנוגע לפשטידה הנ"ל.

רכיבים:
800 גרם תרד מבושל
1 גביע קוטג' 
1 גיל
4 ביצים
3 כפות קמח תופח
130 גרם גבינה בולגרית מגורדת
1 כף אבקת מרק עוף
50 גרם גבינה צהובה מגורדת

אופן הכנה:
זוהי פשטידה מאוד קלה להכנה וכל מה שצריך לעשות זה לערבב את כל המרכיבים ולצקת לתבנית פירקס.
יש לאפות כ40 - 50 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות.

פוליסמן אולגה




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב