פשטידת תרד
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

פשטידת תרד 

מאת    [ 21/06/2013 ]
מילים במאמר: 203   [ נצפה 10699 פעמים ]

 
 

פשטידה מעולה שתמיד מצליחה, והיא גם די מהירה להכנה, הדבר היחיד שיכול לעקב אתכם מעט זה חליטת התרד (נסו להתגבר על העיכוב ע"י שימוש בתרד קפוא) וקיצוץ התרד והבזיליקום. אבל התוצאה הסופית בהחלט שווה את מאמצי הקיצוץ שלכם.

מרכיבים לפשטידה זוגית:
3 ביצים גדולות + 1 חלבון ביצה נוסף

2 גביעי גיל

1/2 כוס קמח מלא

1/2 כפית אבקת אפייה

1 כוס תרד שטוף טרי, חלוט, מסונן, סחוט וקצוץ (אפשר להשתמש גם בקפוא)

1/2 כוס בזיליקום קצוץ

חצי ראש שום, קצוץ גס (אם לא בא לכם לקצוץ, אפשר להשתמש גם בשום כתוש קפוא כ-3 קוביות)

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:


    • קודם כל למי שלא יודע איך חולטים תרד, אז ככה: מכינים סיר עם מים רותחים וקערה עם מי קרח. כשהמים רתחו מכניסים את התרד ל-30 שניות ומוציאים עם כף מחוררת מיד לקערה עם מי הקרח.
    • טורפים את הביצים, מוסיפים את הגיל וממשיכים לערבב.
    • מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
    • מוסיפים לתערובת את התרד והבזיליקום, שום ,מלח ופלפל.
    • יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-30 דקות.
    • בסיום 30 הדקות, מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואופים 10 דקות נוספות.

    אם יש מעט נוזלים בתחתית הפשטידה, לא להיבהל, זה בסדר הפשטידה שלכם מוכנה.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב