עוגת שושנים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת שושנים 

מאת    [ 20/06/2013 ]
מילים במאמר: 185   [ נצפה 1759 פעמים ]

 
 

עוגת שושנים שלפניכם היא עוגה מאוד קלה להכנה עם אתם יודעים איך לעבוד עם שמרים, והאמת שאין קל מזה. מקבלים עוגה מאוד מרשימה, גבוהה ומעולה לארוחת עשר לילדים או אפילו כתוספת לקפה של הבוקר במבוגרים.
חומרים:

200 גרם חמאה רכה
25 גרם שמרים טריים
150 גרם חלב פושר
500 גרם קמח
100 גרם סוכר
2 ביצים
1 כפית מלח
1 חבילת נוטלה
1 ביצה טרופה

אופן ההכנה:

מערבבים את הקמח עם השמרים המפוררים
מעבירים 100 גרם חמאה למערבל ומוסיפים את הקמח עם השמרים.
בקערה נוספת מערבבים סוכר, מלח וביצים, ושופכים את תערובת מעל הקמח, ומוסיפים גם את החלב.
מפעילים את המערבל במהירות נמוכה ואז עוברים למהירות גבוהה ל-5 דקות.
מתפיחים את הבצק שהתקבל כחצי שעה במקום חמים.
מוסיפים 100 גרם חמאה רכה הנותרים ומעבדים אותו לתוך הבצק שלנו.
מכסים ומכניסים לשעה במקרר.
מרדדים את הבצק למלבן, מורחים נוטלה מבלי להתקמצן.
מגלגלים לרולדה ופורסים פרוסות בעובי של 5 ס"מ.
מניחים בעיגול בתוך תבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ ומתפיחים כ-45 דקות.
מחממים תנור ל-190 מעלות ואופים במשך 20 דקות (לא לשכוח למרוח בביצה טרופה לקבלת צבע סופי יפה).

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב