מאפה בצל
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מאפה בצל 

מאת    [ 19/06/2013 ]
מילים במאמר: 178   [ נצפה 1343 פעמים ]

 
 

אני מודה שאני לא מכינה את מאפה בצל כל יום כי זה לא מאפכל הכי אהוב על ילדים, אבל אם החלטתם לארח, ויש מספיק מבוגרים בחבורה, זה מאפה מעולה שתמיד מצליח. 

לבצק:

1/2 3 כוסות קמח

2 כפיות שמרים יבשים

1/2 1 כוסות חלב פושר

1 כפית סוכר

2 כפיות מלח

שמים בקערה את השמרים עם הסוכר והחלב הפושר ומערבבים.
מערבבים את הקמח והמלח ומוסיפים בהדרגה אל תערובת השמרים, עד לקבלת בצק אחיד.
משאירים במקום מחים להתפיח כשעה

למלית:

1 ק"ג בצל פרוס

4 כפות שמן

3 ביצים

גביע שמנת חמוצה

200 גרם גבינת צהובה מגוררת

מלח ופלפל

בזמן שהבצק תופח מתגנים את הבצל בשמן עד שמתרכך ומקררים מעט.
מוסיפים לבצל המטוגן את הביצים והשמנת, מלח ופלפל.
אם הבצק כבר תפח מרדדים אותו על משטח מקומח לעובי של סנטימטר או סנטימטר וחצי. 
מרפדים תבנית משומנת בגודל 20*30 בבצק ודואגים לרפד גם את השוליים. מניחים בצד לכרבע שעה להתפחה נוספת.
שופכים לתבנית את מילית הבצל ומפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ל-40 דקות.

 



פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב