קרפ צרפתי בכמה דקות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קרפ צרפתי בכמה דקות 

מאת    [ 18/06/2013 ]
מילים במאמר: 183   [ נצפה 3080 פעמים ]

 
 
אני אישית מכינה את הקרפ הצרפתי רק בגרסה החלבית שלו, שלטעמי טעימה הרבה יותר מחברו הפרווה. ניתן להכין גם קרפ פטריות לפי המתכון שלפניכם, רק לא להוסיף את הסוכר וניל.
מצרכים לכ-15 קרפים:   125 גרם קמח 3 ביצים 2 כפות שמן קנולה 50 גרם חמאה מומסת מעט מלח 2 סוכר וניל כף של רום (אפשר לוותר, אבל זה מוסיף המון) 350 מ"ל חלב

אופן ההכנה:   1. מערבבים את כל החומרים הישבים בקערה - קמח, מלח, סוכר וניל. 2. מוסיפים את החומרים הלחים - ביצים, חמאה מומסת, שמן ובהדרגה את החלב, כמובן שלא מפסיקים לערבב. 3. אם בחרתם ללכת על הגרסה עם הרום, זה הזמן להוסיפו. 4. האמת היא שלתוצאה טעימה וטובה יותר מומלץ לתת לבלילה "לנוח" במקרר אכשעה, אבל אני כמעט ולא נוהגת לעשות זאת כי כולם כבר מסביב לשולחן מחכים בהיכון לקרפ החם. 5. מחממים מחבט משומן (אם אנחנו הולכים על קרפ צרפתי אמיתי אז שמנו עם חמאה כמובן) על איש בינונית. 6. שופכים כמצקת מהבלילה למחבת ומסובבים את המחבט כך שהבלילה  תכסה את כולה .
7. מטגנים דקה או שתיים ואז הופכים ומטגנים גם בצד השני.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב