רוטב שמנת פטריות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

רוטב שמנת פטריות 

מאת    [ 18/06/2013 ]
מילים במאמר: 131   [ נצפה 32566 פעמים ]

 
 

ברוטב טעים ואיכותי צריך להשקיע או זמן או חומרי גלם או שניהם. כאן אנחנו הולכים על האיכות.


    • סלסלת פטריות שמפיניון נקיות וחתוכות
    • מעט חמאה
    • 1/2 בצל קצוץ
    • שן שום קצוצה
    • 1/4 כוס יין לבן
    • מיכל שמנת מתוקה (לדואגים לגזרה אפשר להחליף בשמנת לבישול)
    • 1/2 חצי כפית מלח
    • קורט פלפל לבן
    • קורט אגוז מוסקט

אופן הכנה:


    • מחממים על אש בינונית סיר בינוני. מוסיפים את החמאה, וכשהיא חמה מוסיפים את הבצל והשום, ומטגנים עד שהבצל מתרכך.
    • מוסיפים את הפטריות ומגבירים את האש מעט. מטגנים כמה דקות בלבד כדי שהפטריות לא יתרככו מדי.
    • מוסיפים את היין ומבשלים עוד כמה דקות, עד שנשארים רק מעט נוזלים.
    • מוסיפים את השמנת, מלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט. מערבבים היטב.
    • מבשלים עוד כ-4 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט.

הולך מצויין עם פסטה אל דנטה.

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב