דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


רוטב שמנת פטריות 

מאת    [ 18/06/2013 ]

מילים במאמר: 131   [ נצפה 34382 פעמים ]

ברוטב טעים ואיכותי צריך להשקיע או זמן או חומרי גלם או שניהם. כאן אנחנו הולכים על האיכות.


    • סלסלת פטריות שמפיניון נקיות וחתוכות
    • מעט חמאה
    • 1/2 בצל קצוץ
    • שן שום קצוצה
    • 1/4 כוס יין לבן
    • מיכל שמנת מתוקה (לדואגים לגזרה אפשר להחליף בשמנת לבישול)
    • 1/2 חצי כפית מלח
    • קורט פלפל לבן
    • קורט אגוז מוסקט

אופן הכנה:


    • מחממים על אש בינונית סיר בינוני. מוסיפים את החמאה, וכשהיא חמה מוסיפים את הבצל והשום, ומטגנים עד שהבצל מתרכך.
    • מוסיפים את הפטריות ומגבירים את האש מעט. מטגנים כמה דקות בלבד כדי שהפטריות לא יתרככו מדי.
    • מוסיפים את היין ומבשלים עוד כמה דקות, עד שנשארים רק מעט נוזלים.
    • מוסיפים את השמנת, מלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט. מערבבים היטב.
    • מבשלים עוד כ-4 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט.

הולך מצויין עם פסטה אל דנטה.

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


פוליסמן אולגה




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב