עוגיות תמרים קלות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגיות תמרים קלות 

מאת    [ 18/06/2013 ]
מילים במאמר: 141   [ נצפה 9495 פעמים ]

 
 

אני מודע שאני לא אוהדת גדולה של תמרים, אולי זה בגלל שבילדות היו יותר מדי רולדות מבצק שמרים הממולאות באותו ממרח שהיה כה פופולרי בשנות ה-90. אבל מה שאני אוהבת בעוגיות האלה זה הבצק, הוא עושה את כל ההבדל, תנסו ותראו.

  • 3 כוסות קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כוס אבקת סוכר
  • 200 גרם חמאה רכה
  • חצי כוס מים
  • ממרח תמרים
  • אגוזי מלך קצוצים
הוראות הכנה

מעבדים במעבד מזון או ידנית קמח, אבקת אפיה, חמאה ואבקת סוכר לבצק פירורים
מוסיפים לאט לאט את המים עד שנוצר בצק, ממשיכים לעבד אותו על משטח מקומח.
מרדדים את הבצק, מורחים את ממרח התמרים, מפזרים אגוזים, ומגלגלים את הבצק לרולדה ופורסים.
מניחים את העוגיות על נייר אפיה ומכניסים לתנור מחומם מראש ל-175 מעלות, לכ- 20 דקות.
לפני ההגשה מפזרים מעל העוגיות אבקת סוכר.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב