דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


עוגיות תמרים קלות 

מאת    [ 18/06/2013 ]

מילים במאמר: 141   [ נצפה 10244 פעמים ]

אני מודע שאני לא אוהדת גדולה של תמרים, אולי זה בגלל שבילדות היו יותר מדי רולדות מבצק שמרים הממולאות באותו ממרח שהיה כה פופולרי בשנות ה-90. אבל מה שאני אוהבת בעוגיות האלה זה הבצק, הוא עושה את כל ההבדל, תנסו ותראו.

  • 3 כוסות קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כוס אבקת סוכר
  • 200 גרם חמאה רכה
  • חצי כוס מים
  • ממרח תמרים
  • אגוזי מלך קצוצים
הוראות הכנה

מעבדים במעבד מזון או ידנית קמח, אבקת אפיה, חמאה ואבקת סוכר לבצק פירורים
מוסיפים לאט לאט את המים עד שנוצר בצק, ממשיכים לעבד אותו על משטח מקומח.
מרדדים את הבצק, מורחים את ממרח התמרים, מפזרים אגוזים, ומגלגלים את הבצק לרולדה ופורסים.
מניחים את העוגיות על נייר אפיה ומכניסים לתנור מחומם מראש ל-175 מעלות, לכ- 20 דקות.
לפני ההגשה מפזרים מעל העוגיות אבקת סוכר.

פוליסמן אולגה




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב