פשטידת פטריות ובצל מהירה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

פשטידת פטריות ובצל מהירה 

מאת    [ 18/06/2013 ]
מילים במאמר: 157   [ נצפה 24626 פעמים ]

 
 

אני אישית מאוד אוהבת את המתכון שלפניכם, בעיקר בגלל קלות ומהירות ההכנה. התוספות יכול להשתנות לפי טעמכם האישי, אך במקור מדובר בפשטידת פטריות ובצל. מדובר בפשטידה בחושה מהירה, אז לעבודה!
ניתן להכין כמות גדולה ולהקפיא.

מצרכים עבור פשטידה בתבנית עגולה בקוטר 24: 
קופסת פטריות פרוסות או סלסלת פטריות טריות
1 בצל גדול קצוץ
מעט שמן לטיגון
4 ביצים
גביע שמנת או גיל
4 כפות מיונז
1 כוס קמח
1 אבקת אפיה 

אופן ההכנה:

- חממו מחבת על אש בינונית והוסיפו אליה את הבתל הקצוץ ואת הפטריות הפרוסות. טגנו בערבוב כ-10 דקות עד שבצל מזהיב מעט
- בנתיים הכינו את הבלילה: ערבבו את כל החומרים הלחים - ביצים, גיל ומיונז יחד והוסיפו את החומרים היבשים - הקמח ואבקת האפיה. ערבבו היטב.
- חממו את התנור לחום בינוני של כ-180 מעלות.
- שפכו לתבנית משומנת חצי מהבלילה. מעליה פזרו את הפטריות והבצל, ומעל שפכו את יתרת הבלילה. 
-הכניסו לתנור ל-35-40 דקות עד שקיסם יוצא מהפשטידה יבש.

 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב