מרק גולאש
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מרק גולאש 

מאת    [ 16/06/2013 ]
מילים במאמר: 148   [ נצפה 5259 פעמים ]

 
 
למרק גולש טוב תצטרכו כמה דברים. אני דוגלת בשיטת ההחלפה במידת הצורך, אבל דווקא כשזה מגיע למתכון של גולש, אני ממש ממש עומדת על זה שחייבים שיהיו לכם את כל מרכיבי המתכון כולל התבלינים:
אז מה תצטרכו?

    • 1 ק"ג בשר גולש חתוך לקוביות
    • 4 בצלים חתוכים לקוביות
    • 3 גזרים חתוכים לקוביות
    • 3 תפו"א חתוכים לקוביות
    • 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
    • 3 כפות פפריקה מתוקה
    • 3 שיני שום טרי קצוץ
    • 2 כפות מלח
    • 3 כפיות סוכר
    • 2 כפות כמון
    • 4 עלי דפנה
    • 4 גרגרי פלפל אנגלי
    • 1 כפית פלפל שחור גרוס
    • 2 כפות רסק עגבניות
    • 3 ליטר מים
    • מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה - מחממים שמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים מעט, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר מחליף את צבעו.
- מוסיפים את שאר התבלינים ומטגנים למשך 5-7 דקות. 
- מוסיפים את המים והירקות החתוכים.
- מבשלים כשעה וחצי- שעתיים על אש נמוכה.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב