סלט יווני
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

סלט יווני 

מאת    [ 07/06/2013 ]
מילים במאמר: 140   [ נצפה 4755 פעמים ]

 
 

מה אוכלים בחום היולי אוגוסט הישראלי? מה עם סלט יווני טוב, כן אותו סלט המלא כל טוב, שבו משתלבים יפה הגבינה המלוחה והירקות הטריים הם המתכון המוצלח ביותר שיעזור לכם לעבור את ימי החמסין.


    • 5-4 עגבניות חתוכות לפלחים
    • 3 מלפפונים חתוכים גס
    • 1 בצל סגול קטן פרוס
    • 2 כפיות צלפים (לא חובה)
    • כ-10 זיתי קלמטה
    • 1 פלפל ירוק פרוס לטבעות
    • שמן זית
    • 1 כף חומץ יין אדום
    • 1 כפית אורגנו טרי (אם אין בנמצא אז יבש)
    • מלח ופלפל
    • 150 גרם גבינת פטה מפוררת

 

אופן ההכנה

    • מניחים בקערה את כל הירקות - העגבניות, המלפפונים, הבצל, הצלפים, הזיתים והפלפל הירוק.
    • מוסיפים לקערה שמן הזית, החומץ, האורגנו, מלח ופלפל, ומערבבים.
    • אחרון חביב מוסיפים את הגבינה שבלעדיה סלט יווני הוא לא סלט יווני אוטנטי.


    לא לשכוח לחם טרי בצד וכמובן שמן זית וחומץ מהאיכות הטובה ביותר!

 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב