קציצות פרסה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קציצות פרסה 

מאת    [ 07/06/2013 ]
מילים במאמר: 96   [ נצפה 9870 פעמים ]

 
 

 קציצות פרסה / קציצות כרישה מוגשות כתוספת לארוחה המרכזית בחגי ישראל הן בגרסת הפרווה והן בגרסה הבשרית של הקציצה.  
מצרכים:

4 כרישות (החלק הלבן בלבד)
1 תפו"א
1 ביצה
מלח, פלפל
כף אבקת מרק

אופן ההכנה:

1. מנקים היטב את הכרישות, ופורסים לפרוסות של 2 ס"מ.
2. מבשלים את פרוסות הכרישה כ-20 דקות.
3. מבשלים את תפו"א עם הקליפה. אפשר לקצר תהליכים ולבשל את תפו"א במיקרו.
4. מסננים את הכרישות, מצננים וסוחטים.
5. תוכנים את הכרישות והתפו"א במעבד מזון.
6. מוסיפים את שאר מרכיבי הקציצות
7. יוצרים קציצות ומטגנים בשמם זית.

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב