קציצות הודו מהירות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

קציצות הודו מהירות 

מאת    [ 07/06/2013 ]
מילים במאמר: 119   [ נצפה 5131 פעמים ]

 
 
קציצות הודו קלאסיות, כמו שאכלנו בילדותינו, רק במעט ירק שמעניק להם גם טעם וגם ריח יחודיים.

החומרים ל-10 קציצות בינוניות
:

1/2 ק"ג הודו טחון

2 שיני שום כתושות

2 כפות פטרוזיליה קצוצים
2 כפות שמיר קצוץ
1 ביצה

4-3 כפות פירורי לחם

1 כף אבקת מרק הודו (לא חובה)

2 כפות קטשופ או עגבנייה מרוסקת

מלח ופלפל
2 כפות מים

מעט שמן לטיגון

  אופן ההכנה: - מערבבים יחד את כל מרכיבים ומשהים לכ-10 דקות. - מחממים מחבת עם מעט שמן על אש בינונית.
- יוצרים קציצות עגולות ומטגנים משני הצדדים כ-5 דקות בכל צד.
טיפ קטן: לפני שאתם מתחילים ביצירת הקציצות, הרטיבו את הידיים, וכך הבשר לא ידבק לידיכם.
 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב