דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


קציצות הודו מהירות 

מאת    [ 07/06/2013 ]

מילים במאמר: 119   [ נצפה 6211 פעמים ]

קציצות הודו קלאסיות, כמו שאכלנו בילדותינו, רק במעט ירק שמעניק להם גם טעם וגם ריח יחודיים.

החומרים ל-10 קציצות בינוניות
:

1/2 ק"ג הודו טחון

2 שיני שום כתושות

2 כפות פטרוזיליה קצוצים
2 כפות שמיר קצוץ
1 ביצה

4-3 כפות פירורי לחם

1 כף אבקת מרק הודו (לא חובה)

2 כפות קטשופ או עגבנייה מרוסקת

מלח ופלפל
2 כפות מים

מעט שמן לטיגון

  אופן ההכנה: - מערבבים יחד את כל מרכיבים ומשהים לכ-10 דקות. - מחממים מחבת עם מעט שמן על אש בינונית.
- יוצרים קציצות עגולות ומטגנים משני הצדדים כ-5 דקות בכל צד.
טיפ קטן: לפני שאתם מתחילים ביצירת הקציצות, הרטיבו את הידיים, וכך הבשר לא ידבק לידיכם.
 

פוליסמן אולגה




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב