לביבות ירק
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

לביבות ירק 

מאת    [ 07/06/2013 ]
מילים במאמר: 108   [ נצפה 3787 פעמים ]

 
 

לביבות חלביות טעימות ובריעות, עם כמות מינימלית של שמן. מאוד מומלץ כארוחת ערב בריאה בליווי מטבל שמנת או צזיקי!

מצרכים ל -12 לביבות:

חבילת תרד
בצל גדול קצוץ
1/3 כוס פתיתי גבינה צהובה
חצי כוס פירורי לחם
2 ביצים
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1. חולטים את התרד כ 2 דקות וקוצצים.
2. מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
3. מערבבים את כל המצרכים כולל התרד.
4. יוצרים את הלביבות, מהדקים היטב, ומוציאים את הנוזלים.
5. מרפדים תבנית בנייר אפיה משומן, ומסדרים עליו את הלביבות.
6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לחצי שעה (זכרו להפוך את הלביבות אחרי 15 דקות אפיה לצידן השני!)

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב