דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מאפינס גבינה וזיתים 

מאת    [ 07/06/2013 ]

מילים במאמר: 145   [ נצפה 6390 פעמים ]

אני אישית מאוד אוהבת מאכלים חלביים, וכן ניחשתם נכון, שבועות הוא החג האהוב עלי. אבל מאפנס גבינות וזיתים אני מכינה בערך פעם בשבוע, בלי קשר לחג השבועות. המאפים הקטנים והנהדרים האלה נחטפים מהצלחת במהירות הבזק.

חומרים ל-12 יחידות:   1 וחצי כוסות קמח תופח   1/2 כוס חלב   גביע גבינה לבנה   רבע כוס שמן (אפשר להמיר גם בחמאה מומסת למי שלא מפחד מכולסטרול)   2 ביצים   חצי כוס גבינה בולגרית מפוררת   חצי כוס פתיתי גבינה צהובה   חצי כוס טבעות זיתים ירוקים   כפית אורגנו יבש (אם אין לא נורא, אבל בהחלט מוסיף לטעם)   מלח, פלפל   אופן הכנה:

- מערבבים את כל המרכיבים, פרט לגבינה הבולגרית, בקערה. 
- מוסיפים את הגבינה הבולגרית ומערבבים מעט בזהירות, כדי שלא תתפורר לגמרי (אנחנו רוצים שישארו גושי גבינה קטנים ומלוחים במאפים). 
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לאפיה של כ-20 דקות.

 

פוליסמן אולגה




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב