מאפינס גבינה וזיתים
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מאפינס גבינה וזיתים 

מאת    [ 07/06/2013 ]
מילים במאמר: 145   [ נצפה 4743 פעמים ]

 
 

אני אישית מאוד אוהבת מאכלים חלביים, וכן ניחשתם נכון, שבועות הוא החג האהוב עלי. אבל מאפנס גבינות וזיתים אני מכינה בערך פעם בשבוע, בלי קשר לחג השבועות. המאפים הקטנים והנהדרים האלה נחטפים מהצלחת במהירות הבזק.

חומרים ל-12 יחידות:   1 וחצי כוסות קמח תופח   1/2 כוס חלב   גביע גבינה לבנה   רבע כוס שמן (אפשר להמיר גם בחמאה מומסת למי שלא מפחד מכולסטרול)   2 ביצים   חצי כוס גבינה בולגרית מפוררת   חצי כוס פתיתי גבינה צהובה   חצי כוס טבעות זיתים ירוקים   כפית אורגנו יבש (אם אין לא נורא, אבל בהחלט מוסיף לטעם)   מלח, פלפל   אופן הכנה:

- מערבבים את כל המרכיבים, פרט לגבינה הבולגרית, בקערה. 
- מוסיפים את הגבינה הבולגרית ומערבבים מעט בזהירות, כדי שלא תתפורר לגמרי (אנחנו רוצים שישארו גושי גבינה קטנים ומלוחים במאפים). 
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לאפיה של כ-20 דקות.

 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב