מאפנס תירס וקוטג' ב-5 דקות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

מאפנס תירס וקוטג' ב-5 דקות 

מאת    [ 07/06/2013 ]
מילים במאמר: 159   [ נצפה 1987 פעמים ]

 
 
איזה ילד לא אוהב תירס? ואיזה ילד לא אוהב מאפנס? השילוב המנצח "מאפנס תירס" מבטיח לכם ארוחה ערב / בוקר משפחתית כיפית בלי "לא רוצה" למיניהם. רק תדאגו להכין כמות מספקת כי המאפים הקטנים האלה נוטים להעלם די מהר.
כמו שאתם יודעים או כמו שתראו בהמשך המתכון, להכין מאפנס זה תענוג, מערבבים את כל המרכיבים ולתנור - מה יכול להיות יותר קל ומהיר מזה?
   ל-18 מאפנס תצטרכו: 1 שקית גרעיני תירס מוקפאים 'סנפרוסט' (800 גרם) אפשר להשתמש גם בשימורי תירס, רק דאגו לסנן היטב את המים.
1 גביע קוטג' 5% או 9%
1 גביע שמנת
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
4 ביצים
1/2 כוס קמח רגיל
כף שמן קנולה
מלח   אופן הכנה:
1. את התירס מעבירים לקערה גדולה (אם רק עכשיו הוצאתם אותו מהמקפיא מומלץ לשטוף אותו עם מים ולסנן).
2. מוסיפים את שאר המרכיבים לקערה ומערבבים.
3. יוצקים לתבנית שקעים משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-30 דקות עד להזהבה.  

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב