שעועית ירוקה ב-5 דקות
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

שעועית ירוקה ב-5 דקות 

מאת    [ 06/06/2013 ]
מילים במאמר: 122   [ נצפה 7602 פעמים ]

 
 

שעועית ירוקה קפואה נמכרת בכל סופר בארץ, ומאוד פופולרית בקרב הצרכנים הישראלים. קיימים לא מעט מתכונים בתוספת שעועית ירוקה או צהובה, אך עתה ברצוני לחלוק אתכם מתכון מהיר לשעועית עם טוויסט אסייתי. 

המרכיבים:

חצי חבילת שעועית קפואה
2 קוביות שום כתוש
2 קוביות ג'ינג'ר כתוש
קורט מלח ים גס
פלפל גרוס
שומשום שחור (אפשר לוותר או להחליף בשומשום לבן קלוי)
שמן זית לטיגון


אופן ההכנה:
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית על אש גדולה. מוסיפים למחבת שעועית (אין צורך בהפשרה) ומטגנים מספר דקות.
- מוסיפים את קוביות השום והג'ינגר וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.
- לפני שמורידים מהאש מתבלים במלח גס, פלפל שחור ומעל מפזרים שומשום שחור!

מתכון מאוד קל ומהיר שתוספת הג'ינג'ר בו עושה את כל ההבדל.

 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב