עוגת קרם מהירה וטעימה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגת קרם מהירה וטעימה 

מאת    [ 06/06/2013 ]
מילים במאמר: 215   [ נצפה 3344 פעמים ]

 
 

עוגה זו היא שילוב מאוד מוצלח של עוגת בסקויטים מהירה, עם 2 סוגי קרם פשוטים אך טעימים. במתכון זה כל אחד ימצא את את המרכיב האהוב עליו ביוצר - מי יחבב יותר את קרם הוניל ומי את קרם השוקולד, ואילו אוהבי הקפה יהנו יותר מהטעם הנס קפה שספגו הבסקוויטים.

מרכיבים לעוגה:

70 גרם חמאה מומסת
1 אינטסנט פודינג בטעם וניל או וניל צרפתי
1 פודינג בטעם שוקולד
כוס וחצי סוכר
2 כוסות חלב
2 שמנת מתוקה
375 גרם פתיבר
1 כוס נס קפה ממותק בכפית סוכר

אופן ההכנה:
-טוחנים כמחצית מהפתיבר במעבד מזון ומוסיפים את החמאה המומסת. את התערובת המתקבלת מעבירים לתבנית ומהדקים היטב.
- מכניסים את התבנית עם בסיס העוגה למקפיא ומכינים את הקרם
- מכינים את קרם הוניל - מקציפים את פודינג הוניל, חצי כוס סוכר, כוס חלב ומיכל שמנת מתוקה עד לקבלת קרם יציב.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא ומניחים את קרם הוניל על בסיס הפירורים.
- טובלים את שאר הבסקוויטים בכוס הקפה ומניחים מעל הקרם.
- מכינים את קרם השוקולד בדיוק כמו שהכננו את קרם הוניל - מקציפים את פודינג שוקולד, חצי כוס סוכר, כוס חלב ומיכל שמנת מתוקה עד לקבלת קרם יציב.
-מניחים את קרם השוקולד מעל שכבת הביסקוויטים הטבולים בקפה. ומכניסים למקרר למשך 5-6 שעות או למקפיא למשך שעתיים.

אפשר לקשט כראות עינייכם - פירורים, שוקולד לבן, פירות

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב