עוגיות פקאן קלות להכנה
דף הבית  >>  >>  הרשם  |  התחבר
מאמרים

עוגיות פקאן קלות להכנה 

מאת    [ 03/06/2013 ]
מילים במאמר: 163   [ נצפה 4020 פעמים ]

 
 

אם אתם אוהבים עוגיות עם אגוזים, אתם פשוט חייבים לנסות את מתכון עוגיות הפקאן שלפניכם. טעמו של הפקאן הוא חזק יותר מאשר טעמם של אגוזי המלך לדוגמא, ולכן התוצר הסופי הוא מעט שונה שאר מתכוני עוגיות האגוזים.
דבר נוסף שנותן למתכון זה יתרון על פני מתכונים אחרים הוא זמן ההכנה הקצר והכמות היפה של העוגיות שמתקבלת.

אז איזה מצרכים תצטרכו?

- 250 גר? אגוזי פקאן קלופים
- 100 גרם חמאה
- כוס קמח רגיל
- קליפה מגוררת מחצי לימון (אפשר לוותר עם נורא ממהרים, אך זה מוסיף טאץ' מיוחד לעוגיות)
- כפית תמצית וניל
- ¼ כוס סוכר (אם אתם אוהבים מאוד מתוק, אפשר להוסיף עוד סוכר)

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ומשחתי (במעבד מזון טוב זה יקח לכם בדיוק 5 דקות).
2. יוצרים כדורים קטנים בגודל זיתים גדולים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
3. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-30 דקות עד להשחמה.

 

 

 

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

שליחת המאמר שלח לחבר  הדפסת המאמר הדפסת המאמר  קישור ישיר למאמר קישור ישיר למאמר  דווח מאמר בעייתי דווח על מאמר בעייתי  כתוב לכותב המאמר פניה לכותב המאמר  פרסום המאמר פרסום המאמר 

©2017
כל הזכויות שמורות

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
רשימת כותבים
כותבים מומחים
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים
פרסם אצלנו
לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
לבעלי אתרים:



מדיה חברתית:
חלון מאמרים לאתרך
תנאי שימוש במאמרים
ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS


מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב