דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


פשטידת בשר וחצילים לפסח 

מאת    [ 17/03/2013 ]

מילים במאמר: 144   [ נצפה 6515 פעמים ]

פסח אצלנו הוא "חג הפשטידות". פותחים את הבוקר עם פשטידת תרד וגבינות, וסוגרים את הערב עם פשטידת בשר וחצילים - כולן עם מצות וכשרות לפסח.

וכעת - הישר למתכון!

חומרים


    • 6-7 מצות

    • חצי ק"ג בשר בקר טחון (עדיף טרי טחון)
    • 3 חצילים
    • 6 ביצים
    • 3 בצלים גדולים
    • מעט מלח ופלפל

הוראות הכנה


    • מרטיבים את המצות וסוחטים היטב
    • קולים את החצילים בתנור במשך כ-20 דקות עד שהם רכים
    • מטגנים את הבצלים עד להזהבה
    • מוסיפים את הבשר למחבת ומטגנים עם הבצל עד שכל הבשר בצבע חום - שאין יותר צבע אדום בבשר בכלל
    • מוציאים את בשר החצילים מקליפתו, ומערבבים עם תערובת הבשר במחבת לעוד כמה שניות
    • מערבבים את כל החומרים בקערה (כולל המצות הסחוטות)
    • מפזרים על תבנית שכבה דקה של קמח מצה
    • מעל שכבת קמח המצה מפזרים את התערובת
    • מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני למשך כ-25-30 דק'

בתיאבון!

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.




מאמרים חדשים מומלצים: 

לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב