מאמרים - סלט כרוב סיני הדפסה מאתר מאמרים

סלט כרוב סיני

נכתב על ידי אולגה פוליסמן

[ הדפסת המאמר ]

גיוון מאוד נחמד לסלט הכרוב הרגיל (הקונסואלו) שניסיתי על המשפחה שלי - יצא מצויין ונכנס בדרך קבע לתפריט הסלטים שלנו.

מצרכים: 
1 כרוב רגיל פרוס לרצועות דקות
100 גרם אגוזי מלך
50 גרם צנוברים
50 גרם שומשום
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס שמן רגיל
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס חומץ בן-יין אדום
1/4 כוס רוטב סויה
מלח
 
אופן ההכנה:
מטגנים את האגוזים, הצנוברים והשומשום בכף שמן להשחמה קלה  - שימו לב זה לוקח בדיוק דקה, תזהרו לא לשרוף את האגוזים.
מערבבים את האגוזים עם הכרוב הקצוץ ומכינים את הרוטב.
לתוך צנצנת מכניסים את כל מרכיבי הרוטב ומנערים היטב. יוצקים את הרוטב על הכרוב והאגוזים ומגישים.

אם אתם לא מגישים את הסלט מיד, אלא עושים הכנות לערב, על תערבבו את הרוטב עם הכרוב מראש, עשו זאת בסמוך להגשה.



 / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

אודות הכותב:

פוליסמן אולגה

[ הדפסת המאמר ]

מתוך אתר מאמרים, ספריית מאמרים לשימוש חופשי.
http://www.articles.co.il