מאמרים - כרוב ממולא שתמיד מצליח הדפסה מאתר מאמרים

כרוב ממולא שתמיד מצליח

נכתב על ידי אולגה פוליסמן

[ הדפסת המאמר ]

האדם היחיד שממש אוהב כרוב ממולא בביתי הוא אני, אז אני לא מכינה את המנה הנ"ל הרבה, אך כשבא לי לפנק את עצמי אני בהחלט אשקיע ואכין סיר של כרוב ממולא. טיפ קטן לאמהות: הילדים לא ממש חייבים לדעת שזה כרוב, תמיד אפשר להציע את הבשר ולהגיש את זה ככדורי בשר.

מצרכים:
כרוב בינוני למילוי
למילוי:
חצי קילו עוף טחון (אפשר כמובן להשתמש גם בבקר טחון)
כוס אורז לא מבושל
בצל בינוני קצוץ דק ומטוגן (אםשר לקצר תהליכים להשתמש בבצל מטוגן של דורות)
ביצה
כף רסק עגבניות
כפית סוכר
כפית פפריקה מתוקה
אבקת מרק
פלפל, מלח


לרוטב:
4 עגבניות מקולפות וקצוצות
בצל קצוץ דק
2 כפות רסק עגבניות
סוכר לפי הטעם
2 כפות סילאן
כ 3 כוסות מים
כף פפריקה
אבקת מרק
פלפל, מלח


אופן הכנה:


1. שטפו את הכרוב היטב והכניסו לסיר עם מים רותחים בתוספת כפית מלח.
2. בשלו כ-10 דקות על אש בינונית, אך זכרו כי הכרוב לא צריך להיות רך מדי.
3. הכינו את המילוי: פשוט ערבבו את כל מרכיבי המילוי לתערובת אחידה.
4. עוברים למילוי הכרוב: יוצרים מהמילוי קבבון ומניחים בקדמת העלה, מקפלים בצדדים מגלגלים.
5. עוברים להכנת הרוטב: מטגנים את הבצל עד להצהבה, מוסיפים את העגבניות, מים, רסק עגבניות, סילאן ותבלינים. מביאים את הרוטב לרתיחה ומסדרים פנימה את עלי הכרוב הממולאים צמוד צמוד כשהסגירה כלפי מטה.
6. ממשיכים לבשל על אש קטנה כארבעים דקות (אם אתם משתמשים בבשר בקר מומלץ להגדיל את זמן הבישול לשעה) .

/ / / / / / / /  // / / / / /  / / / / / / / / / / / / / / / / / /  / / / / / /

אודות הכותב:

פוליסמן אולגה

[ הדפסת המאמר ]

מתוך אתר מאמרים, ספריית מאמרים לשימוש חופשי.
http://www.articles.co.il