מאמרים - מה הוא גורם הסיכון? כולסטרול גבוה או התחמצנות הכולסטרול? הדפסה מאתר מאמרים

מה הוא גורם הסיכון? כולסטרול גבוה או התחמצנות הכולסטרול?

נכתב על ידי Nisim Ohana

[ הדפסת המאמר ]

כולם אומרים שרמת הכולסטרול היא זו שגורמת להתקפי לב ואירועים מוחיים אז יש לכם הסבר כיצד ילד בן 20+ בריא לגמרי פתאום לוקה בהתקף לב ונפטר? לגמרי התחמצנות הכולסטרול! 


מחלות לב רבות ושונות משפיעות על רמת הכולסטרול הגבוה


כאשר הוא מחומצן ועל רמת השומנים בדם.


הורדת רמת הכולסטרול הרע , והגנה עליו מפניי חימצון , הם צעד חשוב


למניעת הסתיידות עורקים ולמניעת התקפיי לב.


ישנם דרכים בהם ניתן להפחית משמעותית נזקים ולהוריד את רמת הכולסטרול


באמצעים טבעיים דרך תזונה  טבעית - אכילת קוואקר, קטניות , שמן זית


אבוקדו , שקדים ואגוזים, שמן פשתן או זרעיי פשתן , וצמחים מן הצומח כמו:


אומגה 3.


לכולסטרול הרע יש תפקיד חשוב בגוף המעלה את רמת הסיכון לחלות


במחלות לב וכליי דם  כאשר רמתו גבוהה וכאשר הוא מחומצן.


אחריי ניסויים ומחקרים רבים שנעשו באוניברסיטת חיפה , גילו כי


תמצית משורש הליקוריץ  יעיל ומוריד באופן משמעותי את רמת הכולסטרול הרע


מצמצם נזקים ומונע התקפיי לב והסתיידות עורקים.


תוצאות הוכיחו כי חודש לאחר נטילת הליקוריץ' חלו שינויים משמעותיים בתיפקודיי הכליות


הכבד , הלב , חלה ירידה משמעותית ברמת הסוכר בדם והעמילאז וגם ברמת השומנים בדם.


לחץ הדם ירד משמעותית הסיסטולי אך הדיאסטולי נשאר כפי שהיה לפני כן.


תכשיר הליקוריץ הפחית משמעותית את התחמצנות הכולסטרול הרע והגביר את העמידות


שלו בפני התחמצנות.


היכולת של הליקוריץ הגנה על הכולסטרול הרע עקב חומים המנקים רדיקלים חופשיים


שבתוכו.


שורש הליקוריץ מופק מן הצמח הבוטני שבאסיה glycyrriza glabra


מרבים להשתמש בו כממתיק , יש בו פולונואידים הנקשרים לשומנים ויש בו גם


איכויות אנטי אוקסידנטיות המצמצמים את התחמצנות הכולסטרול הרע


שנגרמה ממגע של נחושת או של חומרים יוצרי רדיקלים חופשיים.

אודות הכותב:

אם יש לכם סוכרת, לחץ דם גבוה או סכנות למחלות לב/ אירוע מוחי אנא מכם תנו לנו לעזור לכם! - לחץ כאן לפרטים נוספים  

[ הדפסת המאמר ]

מתוך אתר מאמרים, ספריית מאמרים לשימוש חופשי.
http://www.articles.co.il