מאמרים - דים סאם במילוי ירקות הדפסה מאתר מאמרים

דים סאם במילוי ירקות

נכתב על ידי אולגה פוליסמן

[ הדפסת המאמר ]

מצרכים לכ-30 יחידות:
לבצק:


3 כוסות קמח


3 כפות שמן צמחי


כוס וחצי מים פושרים

הכנת הבצק: 


- מערבבים את המים והשמן.

- מוסיפים את המים לקמח לאט לאט, ולשים ללא הפסקה, עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק.


למילוי:


קוצצים דק את כל הירקות למופיעים בהמשך:


סלסלה וחצי פטריות שיטאקי


בצל בינוני


גזר


חצי כוס כרוב


מעט נבטי חמניה


2 יחידות בצל ירוק


כף-שתיים רוטב סויה/טריאקי/צ'ילי- מה שתמצאו בבית

אחרי שקצצתם הכל, הקפיצו כמה דקות את הבצל, גזר והפטריות, הוסיפו את שאר המרכיבים וערבבו.



מרכיבים את הדים סאם:

מרדדים את הבצק כך שהוא יהיה דק מאוד, וקורצים ממנו עיגולים.

ממלאים במילוי הירקות וסוגרים היטב.

מאדים בסיר אידוי כ-10 דקות, עד שהבצק מוכן.


 


/ / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / // / / / / / / // // /  / / / /

אודות הכותב:

פוליסמן אולגה

[ הדפסת המאמר ]

מתוך אתר מאמרים, ספריית מאמרים לשימוש חופשי.
http://www.articles.co.il