מאמרים - מתכון לאסאדו הדפסה מאתר מאמרים

מתכון לאסאדו

נכתב על ידי אולגה פוליסמן

[ הדפסת המאמר ]

אין כמו אסדו שהוכן ע"י מומחה, ורצוי מומחה ארגנטינאי, שהכין אסדו כבר כמה וכמה פעמים בעבר, אך גם אתם יכולים להכין אסדו מצויין בתנור.


מצרכים דרושים:
2 קילו אסדו עם עצם
מעט צ'ילי יבש
רבע כוס שמן קנולה
מלח גס ופלפל גרוס


אופן הכנה:


מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
מפזרים על הבשר צ'ילי, מלח, פלפל ושמן.
מעסים את התבלינים לתוך הבשר היטב, ומכניסים את הבשר לתנור ל-30 דקות.
כעבור חצי שעה מכסים את הנתח היטב בנייר כסף ומורידים את הטמפרטורה ל-150 מעלות.
מחזירים את נתח לתנור לעוד שלוש וחצי שעות.

 / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / / / / // / / / / / / / / / /  / / / 

אודות הכותב:

פוליסמן אולגה

[ הדפסת המאמר ]

מתוך אתר מאמרים, ספריית מאמרים לשימוש חופשי.
http://www.articles.co.il