מאמרים - פשטידת בטטה וגבינות - מתכון מנצח! הדפסה מאתר מאמרים

פשטידת בטטה וגבינות - מתכון מנצח!

נכתב על ידי מיכל א.

[ הדפסת המאמר ]

פשטידה קלה להכנה וטעימה טעימה. תמיד מצליחה להפתיע את האורחים ולקצור מחמאות בלי גבולות.
10 דקות הכנה - ואתם שם!


מרכיבים


    • 1 בצל פרוס דק

    • 2 בטטות גדולות חתוכות לקוביות

    • 250 גרם קוטג' (1 גביע קטן)

    • 2 ביצים בגודל בינוני


    • 100 גרם גבינת טוב טעם


    • 3 כפות קמח

    • מלח ופלפל 

אופן ההכנה:


    • מחממים תנור ל-180 מעלות

    • מטגנים את הבצל והבטטות עד לריכוך (5 דקות) ומצננים

    • מערבבים את כל החומרים בקערה

    • מעבירים לתבנית בינונית מרופדת בנייר אפיה או משומנת קלות

    • אופים במשך כ-40 דקות עד להזהבה

בתיאבון!


אודות הכותב:

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

[ הדפסת המאמר ]

מתוך אתר מאמרים, ספריית מאמרים לשימוש חופשי.
http://www.articles.co.il