מאמרים - מתכוני גבינות לשבועות 2 הדפסה מאתר מאמרים

מתכוני גבינות לשבועות 2

נכתב על ידי גדי ברקוביץ

[ הדפסת המאמר ]

סלט גבינת פרומעז ועלים ירוקים



חומרים:



200 גרם גבינת פרומעז
200 גרם עלים ירוקים (תרד, אורגולה, או תערובת עלי בייבי)
3 גבעולי בזיליקום, רק העלים
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות אגוזים קלויים
3 כפות שמן זית
1/4 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית שום
1/2 כוס  צנובר

אופן ההכנה:



שוטפים את העלים הירוקים והבזיליקום. מייבשים אותם היטב.
מערבבים בקערה את החומץ עם הסוכר,  שמן הזית, המלח והשום הכתוש.
מערבבים את העלים עם הרוטב, מוסיפים אגוזים  וצנובר קלוי, ומלמעלה מפזרים חתיכות של גבינת פרומעז. לפני ההגשה יש לערבב את הסלט היטב כדי שהגבינה תספוג את כל הטעמים.




גבינת ברי עטופה בעלי פילו



הכנת גבינות עובש מסוג קממבר, ברי וסנט מור היא לא מסובכת במיוחד אם מקבלים את ההנחיות הנכונות להכנת גבינות מסוג זה.
תנסו לאפות עם גבינות עובש ותקבלו מאפים נהדרים!



חומרים:



113 גרם גבינת ברי
4 עלי פילו
2 כפות פירורי לחם
50 גרם חמאה מומסת
150 גרם ריבת תאנים או פטל

אופן ההכנה:



מסדרים על משטח עלה אחד של בצק פילו, מעליו מורחים בעזרת מברשת חמאה מומסת, מפזרים מעל מעט פירורי לחם ומניחים עלה נוסף ושוב חוזרים על כל התהליך.
אחרי שהנחנו את העלה הרביעי, מורחים במרכז מחצית מכמות הריבה, מניחים מעל  גבינת קממבר, ומעל הגבינה מניחים  את המחצית השנייה של הריבה.
מרימים את 4 קצוות הבצק מעל לברי ומהדקים בעזרת חמאה עד שמקבלים שורה של חבילה.
אופים בתנור מחומם מראש ל- 200 מעלות במשך 20 דקות.




בצק עלים עם גבינת ברי



חומרים:



400 גרם בצק עלים
113 גרם גבינה ברי
50 גרם סוכר חום
150 גרם אגוזי פקאן קלויים
1 כפית קינמון



אופן ההכנה:



מחממים  תנור ל- 180 מעלות. מסדרים על תבנית משומנת את הבצק עלים. מערבבים את הסוכר עם הקינמון ואגוזי הפקאן. מניחים את תערובת הפקאן על הבצק, ומעל מניחים את גבינת הברי.
סוגרים את 4 פינות הבצק מעל לגבינה כלפי מעלה, עד שמקבלים צורה של חבילה. מורחים מעל בביצה.
אופים במשך 30 דקות עד שהבצק מזהיב והגבינה נמסה.




גבינת ברי אפויה עם חמוציות



חומרים:



400 גרם בצק עלים
113 גרם גבינת ברי
150 גרם אגוזים קלויים
100 גרם חמוציות

אופן ההכנה:



מסדרים את הבצק על גבי תבנית משומנת. במרכז הבצק מסדרים חמוציות ומעל מניחים גבינת ברי. מפזרים את האגוזים הקלויים. מרימים את 4 הקצוות של הבצק ומהדקים לצורת חבילה.
מורחים בביצה ומפזרים מעל שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות, עד לקבלת גוון זהוב.

אודות הכותב:

אצלנו ב"גבינות מהלב" תוכלו ללמוד להכין כל גבינה שמתחשק לכם. הקורסים מועברים ליחידים ולקבוצות. לקבלת פרטים נוספים הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר בנייד 0547522906 ולהתרשם מהאתר שלנו בכתובת com.גבינות-מהלב.www

[ הדפסת המאמר ]

מתוך אתר מאמרים, ספריית מאמרים לשימוש חופשי.
http://www.articles.co.il