מאמרים - סלט עדשים שחורות הדפסה מאתר מאמרים

סלט עדשים שחורות

נכתב על ידי מיכל א.

[ הדפסת המאמר ]

מאז שהגיעו העדשים השחורות, או יותר נכון - מאז שגיליתי אותן על מדפי רשתות השיווק, אני לא נרגעת מהן: הן שחורות וקטנות, לא דורשות השריה ארוכה או טיפול מיוחד, מקבלות מרקם קראנצ'י וטעים, ומזינות לא פחות מכל סוג אחר של קטניה.


הפעם - מתכון מהיר וקל להכנה של סלט עדשים שחורות.


תמיד מצליח, תמיד מזין וטעים, ואצלי... אפילו הילדים אוכלים אותו!


מרכיבים




    • 500 גרם עדשים שחורות

    • 1 בצל

    • 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה

    • 4 כפות חומץ בלסמי

    • 1 בצל סגול קטן קצוץ דק

    • 1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק

    • 1/2 כפית מלח גס

    • מעט פלפל שחור טחון טרי

    • יוגורט סמיך

אופן ההכנה


 




    • חוצים את הבצל ומכניסים לסיר יחד עם העדשים

    • מרתיחים, מחלישים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות

    • מסננים ומצננים את העדשים. הבצל סיים בשלב זה את תפקידו ואפשר לזרוק אותו.

    • מכניסים את העדשים לקערה ואתם כל חומרי הרוטב (פרט ליוגורט) , ומערבבים היטב

    • מגישים בקערות הגשה - כל אחת עם כף יוגורט מעל


בתיאבון!


 


אודות הכותב:

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.

[ הדפסת המאמר ]

מתוך אתר מאמרים, ספריית מאמרים לשימוש חופשי.
http://www.articles.co.il