רטינול - מה זה והאם הוא מועיל לעור ואם כן, למי.
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

רטינול - מה זה והאם הוא מועיל לעור ואם כן, למי.  

מאת   01/11/2010 |  נצפה 4623 פעמים

בטח כבר שמעתן על רטינול, אולי גם שהוא חשוב או משמעותי, הקיצור הנה המידע.

ובכן, ראשית רטינול הוא ויטמין A. וכן הוא מאוד חשוב ואכן משמעותי  הוא החומר החזק ביותר והפעיל ביותר בתחום הקוסמטיקה.

 

 ולמה?

הוא מתפרק בעור לחומצה רטינואית, חומר המוגדר למעשה כתרופה.

 ועכשיו הסבר קצר, קולטני התא מכירים ומזהים את החומר. במפגש בין קולטני התא לחומצה הרטינואית  מקבל התא פקודה לתפקד כתא מאוזן יותר צעיר ובריא.

 

ולשינוי זה יש משמעות על העור.

·        הגברה ביצור מרכיבי העור: קולגן, אלסטין, חומצה היילורונית

·        מיצוק/התעבות ושיפור הטונוס של העור

·        מרקם עור יפה יותר. שיפור הפילינג הטבעי של העור וקצב תחלופת התאים

·        הגברה בברק של העור

·        שיפור יכולת העור להחזיק לחות

·        שיפור במראה של נקבוביות מורחבות. ויסות הפרשת השומן, בעורות שומניים.

·        שיפור גוון העור – לגוון אחיד. שיפור בפיגמנטציה.

·        שיפור בקמטוטים.

 

בנוסף, ויטמין A משמש כטיפול לאקנה. משפר את תפקוד בלוטות החלב ומווסת את הפרשתן, משפר את תפקוד תאי העור ומסייע להחלמה עם פחות צלקות בעור. יעיל גם כנגד חטטים שנשארים לאחר האקנה.

ולבסוף, ויטמין A הוא גם נוגד חמצון.

 

הקיצור עם כל כך הרבה תכונות מועילות וטובות מומלץ מאוד להשתמש בויטמין A.

 

חשוב לי להוסיף מידע לגבי השימוש. התכשירים המכילים ויטמין A במינונים הגבוהים יותר

מיועדים לשימוש בשעות הערב בלבד. בשעות היום יש להגן על העור מקרינת השמש.

 

למי שרוצה לשאול ולהתייעץ, מוזמנת להתקשר אלי או לכתוב.או דרך פייסבוק בפרופיל שלי או ל -  daflior@gmail.com

 

יום נפלא

דפנה אורן

מומחית לדרמו-קוסמטיקה

 


  1. דפנה אורן

  2. SMART COSMETICS

  3.  מומחית לדרמו קוסמטיקה

  4. 052-3897919

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה