ויטמין סי כאנטי-אייג'ינג
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

ויטמין סי כאנטי-אייג'ינג 

מאת   18/10/2010 |  נצפה 1582 פעמים

 

 

אנחנו שומעים הרבה ואולי לא כל כך הרבה על ויטמין סי לגוף ולפנים. לויטמין זה יתרונות רבים בפעולתו על עור הפנים. בייחוד הינו יעיל ביותר כאנטי-אייג'ינג. כמובן שיש הבדל ביעילותו הן במינון והן בנגזרת וביציבות הויטמין. הנה עמה עובדות על פעולתו.

יתרונות:

ויטמין סי משמש כזרז ביצירת קולגן בעור. הקולגן הינו החלק בעור הגמיש, זה שנותן לנו את נפח (מיצוק) העור. עובדה זו הודגמה במחקרים בתרביות תאים.

בנוסף, הינו נוגד חימצון המסייע להפחתת נזקים הנגרמים מרדיקלים חופשיים.,עוזר להחלמה מדלקות בכך שהוא חוסם את ייצורם של כמה מהגורמים הדלקתיים. דרך אגב, דלקת בעור הינה  גורם נוסף התורם להזדקנות העור

מסייע בריענון העור לאחר חשיפה ממושכת לשמש. באפשרותו  לסייע בהפחתת קמטוטים שנגרמו מהשפעת קרני השמש. ולתרום למלחמה באובדן גמישות העור מחשיפה לשמש. .

הנו אחד מבין מעט חומרים שתרומתו בשיפור מראה העור ובטשטוש קמטוטים – הוכחה במחקרים. מכאן החשיבות שבבחירת התכשיר המאפשר לקבל את התוצאה המכסימלית.

חסרונות:

זוהי מולקולה בלתי יציבה, המתחמצנת בנוכחות אוויר או מחמצנים אחרים.הויטמין כשהוא מחומצן, הינו בלתי-יעיל. אינדיקטור טוב למצבו של הויטמין הוא הצבע שלו. צבע צהוב-חום מעיד על מצב מחומצן. צבע לבן/שקוף – מצב יציב.

 

. הידע והניסיון בייצוב הוויטמין ובהחדרתו היעילה לעור, – הם הגורמים המרכזיים העושים את ההבדל בין תכשיר לתכשיר. יכול לעשות את ההבדל הגדול במראה העור המטופל 

אשמח לשאלות והבהרות למי שרוצה.

יוןפ נפלא,

דפנה אורן

קוסמטיקאית מקצועית

 



  1. דפנה אורן



  2. SMART COSMETICS



  3.  מומחית לדרמו קוסמטיקה



  4. 052-3897919


מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה