מתכון גרנולה ביתית
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

מתכון גרנולה ביתית 

מאת   30/01/2007 |  נצפה 28965 פעמים

חומרים

אופן ההכנה

הצעת הגשה: חותכים 2-3 פירות טריים לקוביות קטנות (מנגו, תאנים סגולות, כמה ענבים, בננה וכו'), מוסיפים את הגרנולה מעל ועל הכל שופכים יוגורט עזים/ כבשים/ חלב שקדים/ סויה/ אורז וכו'.
מערבבים ביחד ואוכלים בתאבון רב!

אפשרות לתוספת בעלת ערך תזונתי רב: טוחנים יחדיו זרעי שומשום מלא וזרעי פשתן במטחנת תבלינים/ קפה ומאחסנים בפריזר לשמירה על הטריות.
בכל פעם שאוכלים מהגרנולה מוסיפים כף מהתערובת ומקבלים תוספת חיונית של סידן, ברזל, חומצות שומן חיוניות ועוד ועוד.

 

ורד לב היא נטורופתית N.D., יועצת הנקה מוסמכת IBCLC ואם ל-3.
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה, בשילוב עם אבחון אירידיולוגי, שיטת EFT, עבודת מודעות ועוד. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור.
מקיימת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה ועוד.
כותבת מאמרים בנושאים אלה.
ליצירת קשר: 052-8527755 veredudu@013.net.il
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה