חומרים:
• 2 כפות שמן
• 2 קופסאות שעועית צ'ילי (חשוב שיהיה שעועית צ'ילי ולא סתם שעועית. ניתן למצוא קופסאות כאלה של תמי ושל המותגים הפרטיים בסופרמרקטים)
• חצי כוס מים
• חצי ק"ג בשר טחון
• בצל גדול קצוץ דק
• 5 שיני שום כתושות (לא חובה)
• מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
• מטגנים קלות את הבצל בשמן
• מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים גם אותו עד שיאבד את הגוון הורדרד שלו
• מוסיפים את שתי קופסאות השעועית, המים והשום
• מרתיחים
• מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
• מבשלים על אש קטנה במשך כ- 30 דקות
• מגישים עם אורז לבן
נכתב על ידי מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
