מרק עוף עם טיפ סודי
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

מרק עוף עם טיפ סודי 

מאת   18/10/2009 |  נצפה 8894 פעמים
מרק עוף הינו אחד המאכלים הפשוטים והפופולאריים ביותר במשפחתנו, גליתי שהוא גם אחד המר על ילדים ומבוגרים כאחד. במתכון זה יש מרכיב סודי והוא כף אחת סוכר חום שאנו מוסיפים לסיר מרק.
כף זו מעדנת מאוד את טעמו של המרק , טיפ זה גיליתי לפני שנים באחד העיתונים אכלים האהובים
ביות.עליו המליצה אמו של מייק בורשטיין ומאז אימצתי אותו לכל המרקים .
המרכיבים :
גרון הודו
חלקי עוף כמו כנפיים,גב עוף שוקי עוף
2 גזרים
2 קישואים
קולרבי
שורש פטרוזיליה
2 גבעולי סלרי
1 בצל
2תפוח אדמה
מים לכיסוי הבשר והירקות
1כף מרק עוף
1 כף סוכר
מלח .
מעט פלפל לבן
נתן להוסיף מספר עלי פטרוזיליה וכוסברה למי שאוהב



אופן ההכנה :

מכניסים את גרון ההודו והמים לסיר מבשלים עד אשר נוצר קצף , מסירים את הקצף לאחר חצי שעה מוסיפים את חלקי העוף מסירים קצף שנוצר, מבשלים חצי שעה ,מוסיפים את הירקות והתבלינים ממשיכים לבשל עד לריכוך הירקות. טועמים ומשפרים את הטעם בהתאם לרצוי .
ניתן לסנן את המרק ולהגיש את הגרונות והבשר והירקות בנפרד, את המרק עם שקדי מרק , קרוטונים או אטריות .כשכל אחד מהסועדים ייקח לעצמו את הירקות שהוא אוהב .



פנינה מילוא - מאמנת לחיים מלאים בוגרת Coaching Academy באימון בסיסי ומתקדם. בוגרת גומא באימון קבוצתי. בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית ועוסקת שנים רבות בהנחייה ובייעוץ, מאמינה ביכולתם של אנשים לשנות ולהביא לפריצת דרך בחייהם.

אין מקום שהוא רחוק מדי.

אין זמן שהוא מאוחר מדי.
www.lifecoacher.co.il
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה