עוגת טו בשבט - מתכונים
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

עוגת טו בשבט - מתכונים 

מאת   12/03/2009 |  נצפה 3432 פעמים

עוגת ט"ו בשבט

החומרים הדרושים:

8 ביצים

1 וחצי כוס סוכר

150 גרם שוקולד מריר מגורד

100 גרם פירורי לחם, 1 כף קינמון

200 גרם פירות יבשים חתוכים דק { מישמש תמרים תאנים וכ"ו}

50 גרם חמאה מומסת

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים חוץ מהחלבונים ו1 כוס סוכר. לאחר מכן מקציפים את החלבונים עם 1 כוס הסוכר מוסיפים את תערובת החלמונים לתערובת זו מערבבים קלות בתנועות עטיפה יוצקים לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ 50 דקות מקררים ומפזרים מלמעלה א.סוכר.




בתאבון

הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה .
המתכונים של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם יחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה

http://www.doondosh.net
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה