ספגטי בולונז
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

ספגטי בולונז  

מאת   07/08/2008 |  נצפה 26321 פעמים

p>החומרים:

1 חבילת ספגטי

אופן הכנת הספגטי:

מבשלים לפי הוראות היצרן במי מלח

החומרים:

 לבולונז 1 ק"ג בשר  טחון

1/2 1 ק"ג עגבניות בשלות מרוסקות (או עגבניות מרוסקות מקופסא)

 2 בצלים גדולים קצוצים

 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה

 6-7 שיני שום כתושים

 2 גבעולי עלי רוזמרין קצוצים

 1/4 כפית אגוז מוסקט

 1/2 כפית פלפל שחור

 1 כף פפריקה מתוקה

1 כף אבקת מרק עוף

 מלח

שמן זית לטיגון

אופן הכנת הבולונז: מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה ומוסיפים את הבשר הטחון, מערבבים שלא יווצרו גושים גדולים. מוסיפים פטרוזיליה ושום ומבשלים עוד 10דקות. מוסיפים אבקת מרק עוף, אגוז מוסקט, פלפל שחור, פפריקה, עלי הרוזמרין ואת העגבניות המרוסקות ומבשלים עוד כשעה על להבה בינונית (ללא מכסה). מערבבים מידי פעם, מתקנים טיבול לפי הטעם.כשהתבשיל סמיך מספיק מסירים מהלהבה. למאגר המתכונים לחצו

http://www.laisrael.net
הוא הפורטל המוביל לישראלים
פורום פתרון חלומות, נומרולוגיה, תקשור, ישראלים בחו''ל ועוד
בקרו באתר
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה