בראוני'ס
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

בראוני'ס 

מאת   03/08/2008 |  נצפה 1847 פעמים

החומרים:

240 גרם חמאה

 240 גרם שוקולד מריר

 5 ביצים

1/2 1 כוסות סוכר

 3/4 1 כוסות קמח

 3 כפות קקאו

 קורט מלח

2 פקקים

 ליקר קירסאו

1/2 פקק תמצית וניל

 1 כוס אגוזי מלך קצוצים.

 ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול. במיקסר מערבבים עם וו גיטרה ביצים וסוכר עד להמסת הסוכר. מוסיפים גם את תמצית הוניל והליקר. שופכים את השוקולד והחמאה המומסים לתוך הביצים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את המלח, הקקאו, הקמח ומערבבים היטב עד לחיבור הומוגני. משטחים לתבנית 30X40 ס"מ, מפזרים מעל את אגוזי המלך ואופים בחום של 350F מעלות 35 דקות עד שהבראוני'ס יציב. מקררים במקרר 4 שעות ופורסים. למאגר המתכונים לחצו

http://www.laisrael.net הוא הפורטל המוביל לישראלים בעולם
מגיעים ללוס אנגלס - אצלנו תמצאו הכל
פורום פתרון חלומות, נומרולוגיה, תקשור, ישראלים בחו''ל ועוד
בקרו באתר
מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה