מרינדה ים תיכונית לפרגיות על האש
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

מרינדה ים תיכונית לפרגיות על האש 

מאת   01/05/2008 |  נצפה 38030 פעמים
מרינדה ים תיכונית לפרגיות על האש
רצוי להשרות את הפרגיות למשך לילה כמו כן המרינדה מתאימה לחלקי עוף נוספים
חומרים:

2 יח' בצל פרוס
5 יח' עגבנייה פרוסה
½ כוס שמן זית
1 כוס יין לבן
½ כוס רוטב צ'ילי
¼ כוס קטשופ
2 כפות זעטר
חופן פטרוזיליה קצוצה
10 שיני שום פרוס
מלח
פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה ומשרים את הפרגיות למשך לילה.

מוציאים וצולים על גבי רשת גריל, מחבת או צלייה בתנור.
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה