סלט כרוב סיני
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

סלט כרוב סיני 

מאת   05/07/2014 |  נצפה 3611 פעמים
גיוון מאוד נחמד לסלט הכרוב הרגיל (הקונסואלו) שניסיתי על המשפחה שלי - יצא מצויין ונכנס בדרך קבע לתפריט הסלטים שלנו.

מצרכים:  1 כרוב רגיל פרוס לרצועות דקות
100 גרם אגוזי מלך
50 גרם צנוברים
50 גרם שומשום
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס שמן רגיל
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס חומץ בן-יין אדום
1/4 כוס רוטב סויה
מלח   אופן ההכנה: מטגנים את האגוזים, הצנוברים והשומשום בכף שמן להשחמה קלה  - שימו לב זה לוקח בדיוק דקה, תזהרו לא לשרוף את האגוזים. מערבבים את האגוזים עם הכרוב הקצוץ ומכינים את הרוטב.
לתוך צנצנת מכניסים את כל מרכיבי הרוטב ומנערים היטב. יוצקים את הרוטב על הכרוב והאגוזים ומגישים.

אם אתם לא מגישים את הסלט מיד, אלא עושים הכנות לערב, על תערבבו את הרוטב עם הכרוב מראש, עשו זאת בסמוך להגשה.


 / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה