בטטה בתנור ב- 5 דקות
<   +  גודל טקסט  - 
articles.co.il

בטטה בתנור ב- 5 דקות 

מאת   04/07/2014 |  נצפה 2612 פעמים
אני מאוד אוהבת את המתכון הזה בעיקר כי יש בו מעט מאוד מצרכים וזמן הכנתו מסתכם ב-5 דקות עבודה.
מצרכים: 2 בטטות
מעט שמן זית
מלח, פלפל, רוזמרין   אופן ההכנה:
מקלפים את הבטטות, ופורסים אותן לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מסדרים בתבנית פיירקס (או על תבנית תנור רגילה שעליה הונח נייר אפיה) את הבטטות.
מזליפים מעט שמן זית על הבטטות, זורעים מעל מלח, פלפל ורוזמרין, ומכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות למשך 45 דקות.
לפני שמוציאים את התבנית מהתנור יש לבדוק כי שהבטטות רכות ומוכנות.


/ / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / // / / / / / / / / / // /  / / / / / / / /

פוליסמן אולגה

מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:

מאמרים במדיה:
פייסבוק - טוויטר - יוטיוב - גוגל-פלוס

 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

עבור לגירסה המלאה

הרשם | התחבר  | גרסא מלאה